SÅ ENKELT INTEGRERAR DU RESMIO

På denna sida visar vi dig steg för steg hur du infogar resmio på din webbsida på bara några minuter.
resmio-wordpress-button
resmio-wix-button
resmio-jimdo-button
resmio-joomla-button
resmio-facebok-button
resmio-google-button
resmio-1und1-button

Välj din anslutning

1.
Logga in dig din Wix-sida.
1. resmio integration Wix Login_Wix
2.
Välj den sida där du vill integrera resmio-widgeten.
2. resmio integration Wix Seite bearbeiten
3.
Klicka på Infoga i menyraden till vänster och sedan på Övrigt (nederst till vänster). Klicka nu på det gröna elementet (HTML-kod).
3. resmio integration Wix Hinzufuegen
4.
Byt till resmio-appen och kopiera HTML-koden (Bokningswidget). Under Inställningar > Integration hittar du HTML-koden.
4. resmio integration Wix Integrationscode finden
5.
Klicka på Ange HTML-kod och klistra in koden i den grå rutan. Klicka på Tillämpa.
5. resmio integration Wix Integrationscode einfuegen
6.
Stäng HTML-kodfönstret och flytta bokningswidgeten till önskad plats. Publicera sedan din sida för att tillämpa de nya inställningarna. Widgeten är nu inbäddad på din sida.
6. resmio integration Wix Speichern
Meny