SÅ ENKELT INTEGRERAR DU RESMIO

På denna sida visar vi dig steg för steg hur du infogar resmio på din webbsida på bara några minuter.
resmio-wordpress-button
resmio-wix-button
resmio-jimdo-button
resmio-joomla-button
resmio-facebok-button
resmio-google-button
resmio-1und1-button

Välj din anslutning

WORDPRESS
1.
Logga indig på din WordPress-sida.
resmio tutorial widget wordpress login
2.
Gå till sidomenyn för att Pluginsinstallera.
resmio tutorial widget wordpress plugin
3.
Skriv “resmio” i Söklistan (på den högra sidan).
resmio tutorial widget wordpress suchen
4.
resmio Widgeten visas. Klicka på Installera. Nu måste resmio Widgeten endast aktiveras.
resmio tutorial widget_wordpress installieren aktivieren
5.
För aktivering, gå till vänster i menyn på Plugins > Installerade plugins och sök resmio button & widget i listan. Klicka på Inställningar. I fältet
resmio tutorial widget wordpress registrieren
6.
Byt till resmio-appen. Under Inställningar > Integration hittar du längst ner området Partner Integration, där också din resmio Restaurant ID finns. Ange dessa i det tomma fältet på din WordPress-sida.
resmio tutorial widget wordpress partnerID
7.
Nu är resmio plugin aktiverad. Du kan använda den var som helst på din webbplats.
resmio tutorial widget wordpress fertig
WIX
1.
Logga in dig din Wix-sida.
1. resmio integration Wix Login_Wix
2.
Välj den sida där du vill integrera resmio-widgeten.
2. resmio integration Wix Seite bearbeiten
3.
Klicka på Infoga i menyraden till vänster och sedan på Övrigt (nederst till vänster). Klicka nu på det gröna elementet (HTML-kod).
3. resmio integration Wix Hinzufuegen
4.
Byt till resmio-appen och kopiera HTML-koden (Bokningswidget). Under Inställningar > Integration hittar du HTML-koden.
4. resmio integration Wix Integrationscode finden
5.
Klicka på Ange HTML-kod och klistra in koden i den grå rutan. Klicka på Tillämpa.
5. resmio integration Wix Integrationscode einfuegen
6.
Stäng HTML-kodfönstret och flytta bokningswidgeten till önskad plats. Publicera sedan din sida för att tillämpa de nya inställningarna. Widgeten är nu inbäddad på din sida.
6. resmio integration Wix Speichern
JIMDO
1.
Logga indig på Jimdo och välj din sida i Instrumentpanelen.
1. resmio integration jimdo Login
2.
Klicka på Infoga innehåll och sedan ytterligare innehåll och Tillägg, och slutligen på Widget / HTML.
2. resmio integration jimdo Inhalt einfeugen
3.
Byt till resmio-appen. Under Inställningar > Integration hittar du HTML-koden (Bokningswidget). Kopiera den helt.
3. resmio integration jimdo Integrationscode finden
4.
Infoga koden i den vita rutan och tryck på Spara.
4. resmio integration jimdo Code einfuegen
5.
Integrationen är nu klar.
5. resmio integration jimdo Integration abgeschlossen
Facebook
1.
Logga in dig på resmio och gå till Inställningar > Integration. Klicka på knappen nedan Facebook Integration.
1. resmio facebook integration button
2.
Normalt omdirigeras du automatiskt till Facebook. Logga in på Facebook med din personliga inloggningsuppgifter.
2. resmio facebook integration login 1
3.
Bekräfta åtkomsträttigheter till profilen på Facebook-sida.
3. resmio integration facebook access permission
4.
Bekräfta nu integreringen av bokningsfunktionen hos resmio.
4. resmio integration facebook confirmation
5.
Nu ska du se resmio webb-appen igen. Klicka på den gröna knappen till höger med påskriften Installera för att slutföra integrationen.
5. resmio integration facebook installieren
Google My Business
1.
Logga in dig på Google My Business.
1. resmio integration google my business Login
2.
Gå till Info i menyraden till vänster.
2. resmio integration google my business info bearbeiten
3.
Bläddra ner och klicka på URL för bokningar.
3. resmio integration google my business url for reservation
4.

Byt till resmio-appen och kopiera integrationslänken för Google My Business. Du hittar den under Inställningar > Integration.

4. resmio integration google my business html code
5.
Infoga nu länken till Google My Business i raden “URL for bokningar“.
5. resmio integration google my business paste html code
1&1
1.
Logga in dig på ditt MyWebsite på 1&1 eller på www.name-of-your-website.com/login
1. resmio integration 1und1 login
2.
Klicka i huvudmenynInfoga webb-appar. Sök efter resmio webb-appen och klicka sedan på Infoga.
3.
Appen är nu infogad i elementen. Dra resmio webb-appen i innehållsområdet på din webbsida.
4.
Växla i din webbläsare till resmio appen (app.resmio.com). Under Intällningar > Integration , om du rullar hela vägen ner, hittar du ditt resmio-partner-ID. Kopiera dem, växla tillbaka till ditt 1&1 MyWebsite och klistra in partner-id i det angivna fältet.
resmio tutorial widget wordpress partnerID
5.
Allt du behöver göra nu är att välja om du vill använda resmio-widgeten eller bokningsknappen. Klicka sedan på Spara för att slutföra integrationen.
JOOMLA
1.
Logga in dig på din Joomla-sida.
2.
Överst i menyraden går du till Tillägg och klickar sedan på Plugins.
3.
Bläddra ner i listan och klicka på Editor-TinyMCE. Ta bort i fältet förbjudna elementen inmatningen iframe. Spara sedan de gjorda ändringarna.
4.

Klicka på Tillägg i den övre menyraden igen och välj Moduler. Klicka sedan på den gröna knappen Nytt längst upp till vänster.

5.

Klicka på Anpassad modul i listan. Nu kan du välja om du vill använda resmio-widgeten eller en bokningsknapp på din webbplats.

6.
Byt till resmio app (app.resmio.com) och kopiera HTML-integrationskoden (Boknings-widgeten eller knapp) under Inställningar > Integration.
7.
Klicka på på/av-knappen ovanför texten och klistra in HTML-koden i textredigeraren. Spara ändringar som gjorts.
8.
Klicka i Kontrollcentern i den laterala menyraden på Inlägg. Välj sedan Inlägget där du vill bädda in widgeten.
9.
Bläddra ner i det valda inlägget och klicka sedan på Modul. Välj nu resmio-widgeten och spara ändringarna. Integrationen är nu klar.
Meny