SÅ ENKELT KAN DU INTEGRERE RESMIO

På denne side viser vi dig trin for trin, hvordan du integrerer resmio på din side, på blot nogle få minutter.
resmio-wordpress-button
resmio-wix-button
resmio-jimdo-button
resmio-joomla-button
resmio-facebok-button
resmio-google-button
resmio-1und1-button

Vælg din forbindelse

WORDPRESS
1.
Log dig ind på din WordPress side.
resmio tutorial widget wordpress login
2.
I sidemenuen skal du vælge Pluginsinstaller.
resmio tutorial widget wordpress plugin
3.
I søgelisten (på den højre side) skal du indtaste”resmio“.
resmio tutorial widget wordpress suchen
4.
Her kan du finde resmio widget. Klik på installer. Nu skal resmio widget aktiveres.
resmio tutorial widget_wordpress installieren aktivieren
5.
Til aktivering skal du gå til menuen på venstre side Plugins > Installerede Plugins og søge i listen efter resmio button & widget. Klik på Indstillinger. I feltet
resmio tutorial widget wordpress registrieren
6.
Skift til resmio appen. Under Indstillinger > Integration finder du nederst området Partner Integration, hvor du også finder dit resmio Restaurant ID. Indtast dette ID i det tomme felt på din WordPress side.
resmio tutorial widget wordpress partnerID
Nu er resmio plugin aktiveret. Du kan bruge den overalt på din hjemmeside.
resmio tutorial widget wordpress fertig
WIX
1.
Log dig ind på din Wix side.
1. resmio integration Wix Login_Wix
2.
Vælg den side hvor du ønsker at integrere resmio widget.
2. resmio integration Wix Seite bearbeiten
3.
Klik til venstre i menuen på Tilføj og derefter (nederst til venstre) på Andet. Klik nu på det grønne element (HTML-kode).
3. resmio integration Wix Hinzufuegen
4.
Skift til resmio appen og kopier HTML-koden (reservation widget). Under Indstillinger > Integration finder du HTML-koden.
4. resmio integration Wix Integrationscode finden
5.
Klik på indtast HTML-kode og indsæt koden i den grå kasse. Klik på Anvend.
5. resmio integration Wix Integrationscode einfuegen
6.
Luk HTML-kode vinduet og skub reservations widget på det ønskede sted. Offentliggør derefter din side, så de nye Indstillinger bliver anvendt. Vores widget er nu integreret på din side.
6. resmio integration Wix Speichern
JIMDO
1.
Log dig ind på Kimdo og vælg din side i kontrolpanelet.
1. resmio integration jimdo Login
2.
Klik på Tilføj indhold, derefter på yderligere indhold og add-ons, og til sidst på Widget / HTML.
2. resmio integration jimdo Inhalt einfeugen
3.
Skift til resmio appen. Under Indstillinger > Integration finder du din HTML-kode (Reservations widget). Kopier den helt.
3. resmio integration jimdo Integrationscode finden
4.
Indtast koden i den hvide boks, og tryk til sidst på Gem.
4. resmio integration jimdo Code einfuegen
5.
Integrationen er nu gennemført.
5. resmio integration jimdo Integration abgeschlossen
Facebook
1.
Log dig ind på resmio og gå til Indstillinger > Integration. Klik på tastenunder Facebook Integration.
1. resmio facebook integration button
2.
Under normale omstændigheder vil du automatisk blive videreført til Facebook. Log ind på Facebook med dine personlige brugeroplysninger.
2. resmio facebook integration login 1
3.
Bekræft adgang til profilen på Facebook siden.
3. resmio integration facebook access permission
4.
Bekræft nu integrationen af reservationsfunktionen fra resmio.
4. resmio integration facebook confirmation
5.
Nu burde du igen se resmio WebAppen. Klik på den trænne tast med teksten Installer, for at afslutte integrationen.
5. resmio integration facebook installieren
Google My Business
1.
Log dig ind på Google My Business .
1. resmio integration google my business Login
2.
I den venstre menu skal du gå til Info.
2. resmio integration google my business info bearbeiten
3.
Rul nedad og klik på URL til reservationer.
3. resmio integration google my business url for reservation
4.

Skift til resmio appen og kopier Integrationslinket til Google My Business. Den finder du under Indstillinger > Integration.

4. resmio integration google my business html code
5.
Tilføj nu linket fra Google My Business til sektionen “URL til reservationer“.
5. resmio integration google my business paste html code
1&1
1.
Log dig ind på 1&1 på din hjemmeside eller under www.name-deiner-webseite.de/login på din hjemmeside.
1. resmio integration 1und1 login
2.
Klik i HovedmenuenTilføj web apps. Søg efter resmio web app og klik derefter på Tilføj.
3.
Appen kan nu findes i Tilføj element. Træk resmio web appen ind i Indholdsområdet på din hjemmeside.
4.
Skift nu til resmio appen i din browser (app.resmio.com). Under Indstillinger > Integration finder du, når du ruller helt ned, dit resmio partner ID. Kopier denne, skift tilbage til din 1&1 hjemmeside, og indtast dit partner ID i det tiltænkte felt.
resmio tutorial widget wordpress partnerID
5.
Du skal nu kun vælge, om du ønsker at anvende resmio widget eller reservationsknappen. Klik til sidst på Gem, for at afslutte integrationen.
JOOMLA
1.
Log dig ind på din Joomla side.
resmio integration Joomla Login
2.
Øverst i menuen skal du gå til Udvidelser, og derefter klikke på Plugins.
resmio integration Joomla Auswahl
3.
Rul ned i listen og klik på Editor-TinyMCE. I feltet Forbudte elementer skal du slette indtastningen iframe. Gem derefter ændringerne.
resmio integration joomla iframe loeschen
4.

Klik igen på Udvidelser i den øverste menu, og vælg Modul. Klik derefter på den grønne knap Ny øverst til venstre.

resmio integration joomla Module
5.

Klik på Brugerdefineret modul i listen. Nu kan du vælge om du ønsker at anvende resmio widget eller en reservationsknap på din hjemmeside.

resmio integration joomla Seite bearbeiten
6.
Skift til resmio appen (app.resmio.com) og kopier HTML-Integrationskoden (Reservations widget eller knappen) under Indstillinger > Integration.
resmio Integrationscode finden
7.
Klik på Til/Fra knappen over teksten, og tilføj derefter HTML-koden i texteditoren. Gem alle ændringerne.
resmio integration Joomla Code einfuegen
8.
I kontrolpanelet skal du i sidemenuen klikke på Indlæg. Vælg derefter det sted hvor du ønsker at integrere vores widget.
resmio integration Joomla Beitrag auswaehlen
9.
Rul ned i det valgte område, og klik til sidst på Modul. Vælg nu resmio widget og Gem ændringerne. Integrationen er nu afsluttet.
resmio integration Joomla Widget einbinden
Menu