SÅ ENKELT KAN DU INTEGRERE RESMIO

På denne side viser vi dig trin for trin, hvordan du integrerer resmio på din side, på blot nogle få minutter.
resmio-wordpress-button
resmio-wix-button
resmio-jimdo-button
resmio-joomla-button
resmio-facebok-button
resmio-google-button
resmio-1und1-button

Vælg din forbindelse

1.
Log dig ind på din Wix side.
1. resmio integration Wix Login_Wix
2.
Vælg den side hvor du ønsker at integrere resmio widget.
2. resmio integration Wix Seite bearbeiten
3.
Klik til venstre i menuen på Tilføj og derefter (nederst til venstre) på Andet. Klik nu på det grønne element (HTML-kode).
3. resmio integration Wix Hinzufuegen
4.
Skift til resmio appen og kopier HTML-koden (reservation widget). Under Indstillinger > Integration finder du HTML-koden.
4. resmio integration Wix Integrationscode finden
5.
Klik på indtast HTML-kode og indsæt koden i den grå kasse. Klik på Anvend.
5. resmio integration Wix Integrationscode einfuegen
6.
Luk HTML-kode vinduet og skub reservations widget på det ønskede sted. Offentliggør derefter din side, så de nye Indstillinger bliver anvendt. Vores widget er nu integreret på din side.
6. resmio integration Wix Speichern
Menu